Coca-cola cherry

Ganska ofta ramlar det in folk här på sidan som letar efter Coca-cola cherry, eller Cherry coke som den kallas. Vi köpte några burkar på Gray’s i Malmö idag, den borde definitivt gå att åtminstone beställa i andra Gray’s-butiker (det finns två i Stockholm så vitt vi vet, kanske fler runt om i landet?).

Vi handlade även lite Coca-cola C2, Coca-cola black cherry vanilla och Boylan sugar cane cola såklart.

Skrivet av

1 kommentar

Therese

Cherry coke, enligt min åsikt den absolut, överlägset godanste drycken jag någonsin testat. Fick smak på den under mina två floridavistelser för snart tio år sedan. Oförglömligt uppfriskande cola-dryck med en lagon dos av körsbärssmak. I USA finns drycken tillgänglig nästan överallt medan jag får åka nästan 8 mil till närmsta butik, vilken är city gross i falun. Tror ni som jag på ett återinförande på den svenska marknaden av den magiska drycken, gör då er röst hörd på “www.cherrycoke.se”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *