Kul med Menthos och Coca-cola light (igen)

Grabbarna på EepyBird.com fick sina 15 minuters berömmelse när deras videoklipp började spridas på webben. I filmerna stoppar de helt enkelt Menthos-tabletter i flaskor med Coca-cola light, vilket gör att colan sprutar ut med en väldig fart. Det i sig kanske inte är så mycket att hurra för, men de gjorde det ganska välplanerat, för att inte säga koreograferat. En given hit.
Nu är de i farten igen, den här gången med en ännu mer invecklad uppsättning effekter. De har använt 251 st tvålitersflaskor Coca-cola light och 1506 st Menthos-tabletter, och de verkar till och med ha fått Coca-cola och Menthos att sponsra det hela, kul! Se filmen nedan.

Skrivet av

2 kommentarer

Mäjl

Jag och en klasskompis har roat oss några ggr med att stoppa några mentostabletter i colalight flaskor. Det är skoj och vi ska fortsätta komma på nya sätt =)

Martin Gunnarsson

Gör något på den här nivån och filma hela härligheten så lovar vi att publicera filmen här :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *