God jul!

Vi på Fulcola vill önska alla våra besökare (och alla andra) en riktigt god och skön jul. Trots att vi är väldigt insnöade på cola kan vi inte annat än att rekommendera klassisk svensk julmust till julbordet. Det är det enda rätta helt enkelt. Vill man inte ha must rekommenderar vi Boylan sugar cane cola, Curiosity cola, Puma kola eller en klassisk Cuba-cola till maten, de har alla lite annorlunda colasmak, och även om Cuba-cola är ganska söt funkar den nog utmärkt på julbordet. Must är trots allt ganska sött det med. Vill man ha ett sockerfritt alternativ rekommenderar vi Boylan diet cane cola eller Spendrups klassiker cola light.

Men låt inte julen handla om vilka produkter du köper, det viktigaste är ju ändå att ta det lugnt och umgås med nära och kära. Det är vår bästa rekommendation.

God jul!

Skrivet av

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *