Matbloggpriset 2006

Ja jäklar, inte nog med att vi kom tvåa i tävlingen Årets blogg (kategorin mat), vi har även vunnit Matbloggpriset 2006 i kategorin Dryckesblogg! Priset utses av den eminenta bloggen Matblogg, och fick en hel del uppmärksamhet förra året. Vi hoppas naturligtvis att det blir minst lika mycket i år.

Juryns motivering

Vi tycker att det är hyfsat dåligt med bra svenska dryckesbloggar. Men det finns några. En av dom är fulcola. Fulcola har en väldigt nischad inriktning, men det är just det som gör det kul. Det handlar inte om vin eller öl, utan om cola. Håll koll på alla cola-drycker, och läs om det senaste om cola som Martin Gunnarssons har snokat upp. Det är ett skönt och annorlunda upplägg, och ett numera ett vinnande upplägg.

Vi är djupt hedrade, men känner oss samtidigt lite som en katt bland hermelinerna. De flesta andra pristagarna är väldigt seriösa matbloggar som drivs av folk med passion för mat. Vi har visserligen passion för cola, men det är förmodligen inte riktigt lika mycket värt för vanliga människor. Det gör det naturligtvis ännu roligare att vinna det här priset.

Nu blir det till att fira, tur att det finns Curiosity cola i kylen! Skål på er!

Skrivet av

4 kommentarer

BrazilianLinda

Grattis! Jag borde kasnke skicka lite brasilianska cola till er?? :)

Martin Gunnarsson

Vi har faktiskt ett litet lass brasiliansk cola på lager, recensioner kommer under februari. Men … det är klart du ska!

H-G

Martin, jag höjer på hatten och önskar lycka till i fortsättningen. Kommer nog ta en Boylan sugar cane cola i kväll från lagret (har två kvar efter senaste bunkringsbesöket på ICA Focus i Gbg). Ser även fram mot nästa recension.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *