Zero is coming

Det ser ut som om Coca-cola zero är på väg till Sverige. En kampanj med taglinen “Zero is more” har just dragit igång med TV-reklam och webbsidan www.zeroismore.se. Där står det visserligen inget om Coca-cola zero, men motsvarande site i Norge (www.zeroismore.no) har redan öppnat, och där är det ingen tvekan om vad det är man gör reklam för. Båda sidorna är extremt “grabbiga”, vilket är ganska pinsamt men också intressant. Traditionellt sett brukar marknadsföringen av sockerfria läskedrycker nästan enbart riktas mot tjejer, nu verkar det vara raka motsatsen. Tråkigt att se att Coca-cola tar till så pinsamt billiga och enkla knep bara. Kom igen, bättre kan ni!

Skrivet av

15 kommentarer

Gabriel Fjellander

Jag vill ogärna verka petig men verkar stavas inte med ä, då betyder det något helt annat!

Anonym

Reklamen får mig att aldrig någonsin vilja lägga ett öre på Zero…

Gabriel Fjellander

Amen på det. Jag höll på att spy. Tror de att de kommer aälja något på det?

Martin Gunnarsson

Precis, jag är väldigt förvånad över att de ens försöker sig på en sån här grej. I Sverige. 2007. Allvarligt? Det är en förolämpning mot alla, både killar och tjejer.

Fredrik Björeman

TV1000 (eller någon liknande kanal) blev ju faktiskt fällda av någon myndighet för ett antal år sedan för att en reklamfilm de sänt var diskriminerande mot båda könen. Kanske finns hopp om någon liknande tillrättavisning den här gången också?

Alvar

Jag tycker detta är underbart! Kommer tänka på sex varje gång jag dricker zero. Zero är ett stort steg för manligeheten!

Peter

Reklamen suger visserligen, men jag är inte den som brukar lägga så stor vikt vid reklam. Jag kan dock inte undgå att bli glad över denna lansering och skrika som Fylking: “ÄNTLIGEN!”. Jag avskyr verkligen Coke Light sedan den blev sukralosbaserad, den smakar sliskigt, på tok för sött och allmänt vidrig jämfört med både vanlig Cola och gamla Cola light. Jag blev tvingad att gå över till Pepsi max för att kunna dricka lightcola och det tog minsann emot. Jag är mycket förväntansfull inför detta, kommer att prova zero direkt när jag får möjlighet!

okänd

De kommer säkert att sälja en del av den här skiten. Det finns ju alltid idioter som går på reklamen och dricker bara för att det står Coca-cola på flaskan eller burken.

Peter

Ptja, personligen tycker jag som sagt att det är innehållet i burken/flaskan som är av betydelse, inte vad reklamen eller etiketten säger. Och innehållet kan nog knappast bli sämre än nuvarande Coca-cola light iaf..

stuffe

jag köpte 2 1½ liters till fotbollen igår.. så nog finns dom

Nathron

Jag drack Zero i Australien redan för ett år sen men har inte sett det här än. Vad jag minns är det godare än light, men tappar kolsyran ganska snabbt.

björn

bah…. den där har ju funnits hur länge som helst…. typiskt sverige att ligga värsta efter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *