Pee cola

P-O tipsade oss om en colasort med ett lite … olyckligt namn – Pee cola. Den tillverkas i Ghana och verkar vara någon sorts nationalcola, ungefär som Cola turka. Det roligaste i sammanhanget är nog reklamskylten på bilden här intill. Det är lite svårt att se, men under flaskan står det “It’s a real drink”, med lite snirkliga bokstäver. Det gör ju bara att man blir ännu mer skeptisk till om det verkligen är en riktig cola. Ett tips: om folk tvekar på att din produkt verkligen finns bör du fundera på vad du håller på med. Men vi ska inte vara för elaka, vem vet, ICA cola kanske betyder något minst lika dumt på något annat språk?

Namnet till trots skulle vi självklart testa den här om vi fick chansen, så om du ska till Ghana i sommar vet du vad du ska leta efter.

Skrivet av

9 kommentarer

Bubba

Vi ska inte vara för elaka? Hela reklamen är på engelska och därför är namnet mycket lustigt. ICA cola kanske betyder nåt skumt på ett annat språk men en bättre jämförelse vore om vi hade en cola som hette Kiss cola.

Mike

@Bubba, snälla, kunde du inte gett ett tråkigare svar? Tycker skylten var kul oavsett.

AL

@Mike, snälla, palla gnälla på någon som gnäller? Däremot kan man gnälla på någon som gnäller på någon som gnäller, som jag.

Ass-ass-in->

@AL sluta att gnäll på folk som gnäller på nån som gnäller på folk!!!

Empezar

en bättre jämförelse vore väl om någon ANNAN hade en cola som hette kiss cola? eftersom kiss cola (eller kisscola) faktiskt betyder urincola här. pee cola betyder antagligen inte kisscola i det där landet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *