Uppror

Visst vore det härligt om Cherry coke kom till Sverige? Det tycker i alla fall vi. En annan som tycker det är Kristian, och han tycker det så mycket att han nu har startat cherrycoke.se med en namninsamling för att få hit den trevliga colan. Spana in den fantastiskt snygga sidan, vi gillar den skarpt!

När vi ändå är i farten kan vi passa på att tipsa om en annan namninsamling, nämligen den för att få tillbaks Vanilla coke. Den finns på fuska.se/vanillacoke, och har fått ihop över 28000 namn. Frågan är hur många det behövs för att Coca-cola ska lyssna, om de lyssnar över huvud taget.

Vi älskar både Cherry coke och Vanilla coke, det skulle vara supertrevligt om de gick att köpa i vilken kiosk som helst.

Skrivet av

13 kommentarer

Anton

Kommer självklart tipsa alla jag känner och såklart alla andra också!!

Nefus

Jag är osäker på om jag ska skriva på, bara dom som smakat drycken utomlands vet vad den smakar men alltid kul om det kom fler smaker till Sverige.

Kristian

Hej, tanken är lite att du skall inte behöva vara en av dom som redan smakat den. Jag tar ju gärna emot underskrifter av dom som även är intresserade av att prova smaken, för Coca Cola skulle det ju betyda åtminstonde EN såld burk ;)

ripto

om alla som skrivit på Vanilla coke hade skickat ett mejl till coca cola hade dom kanske fixat tillbaka Vanilla coke för att det ska sluta komma på många mejl :p

ronnie

vilken cola e egentligen den bästa att blanda rom med då?

sparky

jag önksar att koffeinfria skulle finnas att köpa lättilgängligt!

Paz Wilsson

Jag vet att de flesta Ica Kvantum-butikerna importerar både vanilla och cherry-coke.
Fantastiskt..

hanna

det finns ju en blandning redan som det är, black cherry Vanilla coke, eller något sånt. finns på citygross i mantorp och är asgod!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *