Måndagsgnäll

Cola brukade vara gott. Till och med riktigt gott, när vinden låg på från rätt håll. Men saker och ting kan ändra på sig.

En varning till känsliga läsare: om du tar allt du läser på djupaste allvar bör du kanske sluta läsa här och nu.

I alla fall, det finns ett problem med cola. Man kanske till och med kan säga att problemet är cola. Såhär ligger det till:

Det är inte gott med cola.

Det finns inga goda colasorter.

Och, för att verkligen gnida in saltet i såren på dig som trodde annat, det kommer aldrig någonsin att komma några goda colarsorter.

Varför? Ja, det kan man fråga sig. Men tänk dig att du är törstig och vill dricka något gott och uppfriskande. Just det, cola fick inte vara med. Faktum är att cola inte ens kom på tredje plats, och om du ens kunde påminna dig en colasmak så var det någon trist variant med sötningsmedel. Usch. Cola hör inte hemma … punkt.

Hur kunde det gå såhär?
Kommer det att kännas bättre framåt onsdag? (Tisdag hyser jag inget hopp för.)
Det är så mycket man inte vet. Men att cola inte är gott är tyvärr inte en av sakerna. Snarare universums enda fasta punkt och odiskutabla faktum.

5 kommentarer

Martin Gunnarsson

Jag får kanske inflika att det här inte är en åsikt som alla på Fulcola ställer sig bakom.

H-G

//Fredrik

Jag håller med dig när det gäller cola varianter med sötningsmedel. En del varianter med vanligt socker glömmer man gärna också, men Jolt och Boylan sugar cane cola dricker jag gärna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *