Coca-cola silver

För ett tag sedan basunerade vi ut att Coca-cola light kanske kommer att byta namn till Coca-cola silver. Här är ett utdrag ur den texten:

Utöver namnbytet planeras två nya sockerfria Coca-cola-sorter, Coca-cola silver plus vitamins och Coca-cola silver plus green tea. Alla tre kommer att ha en nydesignad etikett som enligt uppgiften går i övervägande grått, plus gula respektive gröna inslag för de två nya smakerna.

Vi gissade att Coca-cola silver plus vitamins nog skulle vara samma sak som Diet Coke Plus som säljs i USA. Och nu till själva poängen, Diet Coke Plus har nyligen lanserats i Storbritannien, och såhär ser etiketterna ut där:

Diet Coke Plus antioxidants
De passar rätt bra in på vår beskrivning, eller hur? Den gula flaskan är Diet Coke Plus vitamins och den gröna är en ny smak som kallas Diet Coke Plus antioxidants. Vi pratade ju om grönt te, inte antioxidanter? Såhär beskrivs antioxidantsvarianten av Coca-cola själva: This tasty refreshing drink has a hint of real green tea and antioxidant Vitamin C. Alla får tro vad de vill, men jag tycker det lutar åt att vi är på rätt spår.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *