Red Bull Simply cola

Henrik Wallensten skrev till oss för att berätta om sina efterforskningar om Red Bull Simply cola. Vi har tidigare skrivit lite om den här, men det är alltid kul att höra historier från verkligheten.

Jag var i Österrike på fotbolls-em förra veckan och passade då på att inhandla några ex av Red Bull Simply cola i 355ml-burkar.

Smaken och lukten i denna cola påminner EXTREMT mycket, för att inte säga exakt, om en smält Igloo isglass. Det enda som skiljer är kanske att sockerhalten är lite lägre än vad det är i Igloo. Red Bull Simply cola har även en något mindre nivå colsyra än t.ex. vanlig svensk Coca-cola. Inte så den blir klen, utan på ett bra sätt. Den släcker törsten betydligt bättre än sötare color.

Vid samtal med Red Bull Sverige så hoppas de att den kommer att komma till sverige i framtiden, men inte inom 2 år, som de sa. Jag har även kontrollerat närmsta tänkbara inköpsställe för denna cola och det ser ut som om Citti Grossmarkt i södra delen av Lübeck kommer ha Red Bull Simply cola. Vid samtal med deras inköpsavdelning sa de att de hoppas kunna få möjlighet att köpa in colan inom 3 veckor.

Tilläggas kan att när jag köpte burkarna i Österrike var det inte så att de hade obegränsat med den. Vanlig Red bull hade EuroSparbutiken pallvis med, men colan verkade bara finnas i väldigt begränsade mängder tyvärr …

En annan Henrik, närmare bestämt Henrik Strömqvist, kommer med stor sannoliket att leverera en burk till oss personligen redan idag! I såna fall blir det garanterat en recension under veckan, det ser vi verkligen fram emot.

Skrivet av

3 kommentarer

Henrik Strömqvist

Intressant! När jag smakade igår med en kollega sa vi också spontant Igloo båda två efter första klunken. Du har burken i eftermiddag om allt går som planerat.

Tommy P

Jag köpte den i Tyskland, Puttgarden, För ett par timmar sedan. Fanns på en mack brevid calles. Kostade runt 1.6 euro om jag minns rätt. Om någon har svängarna förbi, Så finns den där iaf.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *