Cockta på Ica

Idag var jag på Ica Maxi i västra hamnen i Malmö och sprang på den här lilla samlingen flaskor. Jag har ett vagt minne av att jag har läst eller hört att icke-colan Cockta skulle börja säljas på Ica, nu är det i alla fall bekräftat. I just Malmö är det kanske ingen större nyhet, eftersom Cockta verkar finnas i varje närbutik där, men det är alltid skoj när udda drycker kommer med i sortimentet hos stora butikskedjor. Nej, Cockta är ingen cola, men många verkar ramla in här för att hitta mer information om den, så vi gör ett litet undantag.

Cockta på Ica Maxi

Skrivet av

16 kommentarer

Anonym

Men vad sjutton är Cockta då??? Undrar en som bor betydligt längre norrut…

Martin Gunnarsson

Hehe, och det var i kommentarerna där jag hade läst att Cockta skulle finnas på ICA. Humor :-)

Mattias

Inside information!!!! Cockta har funnits upplagd på ICA i över 1 år. Jag tror dock inte att så många butiker har den pga att de inte vet vad det är för något och att den förmodligen inte säljer så bra.

//Mattias, Kvantum Munkebäck

Martin Gunnarsson

Det finns garanterat en trogen skara som köper den, men de har säkert alltid köpt den i den lokala närbutiken, och har ingen anledning att köpa den någon annanstans. Dessutom är den tillräckligt konstig och okänd för att den ska locka till ett spontanköp av någon som aldrig har testat den, möjligtvis med undantag för personer som är på jakt efter just något konstigt och okänt att testa.

Niclas

Den finns i alla fall så långt norrut som Kumla, även om många skulle hävda att det inte är speciellt mycket norr, där min lilla lokala ICA Maxi hade den på hyllan för flera månader sedan, då jag i ren okunskap köpte sex flaskor.

Jag kommer nog dock inte att göra det igen, även om det gick att vänja sig vid smaken. :-)

..

Smakade den I kroatien, Blä! Hostmedecin.. Och den marknadförs at Droga, Droga och Cockta…

Philippe

Köpte en flaska för några dagar sen. Smakade inte bra alls.

Mattias

Tror det eller ej men den säljer hyfsat bra hos mig nu när jag har tagit in den. 23 st i veckan.

//Mattias, Kvantum Munkebäck

Anton Zawaq

Mattias, vilken importerad läsk säljer bäst? Och hur många burkar säljs av den?

Mattias

Anton: Hos mig är det Vanilla coke som säljer bäst ca 90 burkar i veckan + 5-6 12-pack. Sen kommer Cherry coke med ca 70 burkar i veckan + 3-4 12-pack.

//Mattias, Kvantum Munkebäck

asda

Är jag tvungen att åka till Kvantum i Munkebäck för o köpa det jag vill ha.
Har iof bara 130 mil tur och retur.

Mattias

asda: det hade varit kul om du gjorde det men be din lokala butik att ta in den. Finns centralt på ICA

ripto

mitt ica skulle aldrig bry sig om jag fråga. chefen där är en skitstövel

asda

Hehe, jo det va därför jag sa så Mattias.
Jag har gjort det på alla affärer här flera gånger, har inte hänt något.

Mattias

Det är ju tur att det finns en bra ICA butik i Sverige då :)

Nu tar jag semester i 4 veckor. När jag kommer tillbaka finns förmodligen Diet Vanilla och Diet Cherry coke för er som inte vill ha socker att köpa.

Ha en fortsatt trevlig sommar och köp mkt cola av mig nu.

//Mattias, Kvantum Munkebäck

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *