Tävlingen avslutad

Nu stänger vi mailslussarna för den här gången, under den kommande veckan kommer vi att meddela vilka som blir de lyckliga vinnarna i vår jubileumstävling!

Coca-cola light plus green tea, och troligtvis även Coca-cola light plus vitamins, verkar ha börjat dyka upp i butikerna nu, vi ser fram emot att höra vad ni tycker om dem.

Skrivet av

4 kommentarer

Johan

Jag testade green tea-varianten i England när jag var över där för ett tag sedan. Har nu jämfört med den svenska varianten, och jag tyckte den svenska inte var lika god? Smakar mer bittert och “light”-aktigt. Jag tycker iofs ofta att amerikansk cola är godare, importerad Vanilla coke är godare än den svenska var t.ex. Nån som vet varför? Är det inte samma recept överallt?

Anton Ohlsson

Spännande :)
Och jag ska verkligen hålla utkik efter dom, måste ju helt enkelt provas!!

xtian

tyckte ingen imponerade riktigt. Green Tea var lite beskare tyckte jag. Vitamins kändes bara mer sockerersättning-medel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *