OS-color

Fastfoodlovers bad om ett OS-anpassat colaurval, och Fulcola ställer naturligtvis upp!

Coca cola light (eller den moderna fristilsvarianten), denna närmast misstänkt lättdruckna standardtörstsläckare, går ju alltid hem i TV-soffan. Ska man sitta länge vill man kanske inte marinera tänderna i socker hela tiden, men lätta och goda varianter som Tesco original cola kan säkert fungera utmärkt de också.

Ibland behöver man dock en ordentlig energikick inför spurten på ett långt TV-pass, och då krävs tyngre saker än både light och vanlig sockercola. Jolt cola är en dryck vi på många sätt älskar medan vissa andra älskar att … tycka mindre bra om, men energivärdet torde ingen kunna klaga på.

För att fira svenska medaljer krävs naturligtvis något med dignitet och stil. Vad passar bättre än den sofistikerade fullpoängaren Boylan sugar cane cola? Önskar man ha något pursvenskt gör sig Cuba-cola minst lika bra i med- som motgång.

Vill man slutligen uppleva hur jobbigt det faktiskt skulle vara att delta i OS rekommenderar vi (nåja) en rejäl flaska Sunshine cola. Rumstempererad. Och ett par månader efter bäst-före. Förmodligen jämförbart med mjölksyra och bakhalt i början på femmilen. Straffsträckor i skidskytte, utvisningar i hockey och annat motigt simuleras med ett stort glas Eldorado cola apelsin.

1 kommentar

Xtian

Fasiken vad bra. Både rekommendationer och text. Och bilden till. Vi kan inte annat än tacka för detta epos av sport och dryck!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *