Senaste nytt

Det har varit väldigt dåligt med cola-nyheter på senaste tiden, och vi har inte testat någon ny cola heller. Nyhetsflödet är det lite svårt att göra något åt, men vi har ett par recensioner pågång. Det rör sig bland annat om Coop cola och Coop cola light. Det är visserligen bara nya namn och etiketter på Signum cola och Signum cola light, men de gamla recensionerna är gamla och dåliga, och uppfyller inte den höga nivå vi har kommit att hålla med tiden. Därför kommer vi istället för att länka de nya colasorterna till de gamla recensionerna att skriva nya recensioner och länka de gamla till de nya.

Då vårt huvudsakliga fortskaffningsmedel har lite problem med en broms har vi inte riktigt kommit oss för att köpa Eldorado cola 50, eftersom den enbart har synts på Willys, och den butiken ligger lite avsides i vår vackra hemstad. Idag tog vi oss dock i kragen, spelade sten sax och påse om saken, och skickade ut förloraren på promenad till Willys.

Colan står på kylning, en recension kommer under dagen.

Och nu lite personliga nyheter: Jag ska till USA, colans förlovade hemland, i början av juli. Naturligtvis åker jag dit i andra ärenden, men det kommer nog att följa med en hel del cola hem. Eventuellt recenserar jag den på plats så att jag slipper släpa på supertunga väskor. På vägen dit passerar jag Frankfurt och på vägen hem Amsterdam, så det finns förhoppningsvis tillfälle att få med sig någon cola därifrån också.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *