Mer lättpepsi i USA

Pepsi har introducerat en ny serie “noll-kalori-color” i USA, läser vi på BevNet.
Serien kallas Diet pepsi Jazz och består för närvarande av Jazz Strawberries & cream och Jazz black cherry french vanilla. BevNet verkar tycka att de är lyckade för att vara sötade med sötningsmedel. Man säger till och med, om Jazz black cherry french vanilla, “we can tell you that this is one of the best tasting diet cola flavor extensions to come out of Pepsi.”
I slutändan ges körsbärscolan tre stjärnor av fem möjliga i betyg. Vi tolkar det som att BevNets förväntningar inte var så enormt höga. Men sista ordet är förhoppningsvis inte sagt i saken, vi vill naturligtvis bilda oss en egen uppfattning så snart minsta chans dyker upp.

Diet Pepsi jazz black cherry french vanilla.
Säg det snabbt fem gånger.
Kan det bli jazzigare än så?

3 kommentarer

Martin Gunnarsson

Vi har faktiskt en Pepsi gold påväg in, en vänlig själ i Stockholm har släpat hem en tvålitersflaska från Ungern :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *