Vinnare

Vår jubiléumstävling avslutades i söndags, och sedan dess har arbetet med att utse vinnarna pågått. Eftersom det var en lite udda tävling på det sättet att deltagarna själva fick välja vilket eller vilka pris de var intresserade av fick vi lite färre vinnare än vi hade tänkt oss. Boylan sugar cane cola var det mest populära priset, följt av Coca-Cola blak.

Här kommer alla vinnarna och deras motiveringar!

Vinnare av Boylan sugar cane cola
M. Eklund:

Jag har ett par mörkbruna manchesterbyxor som skulle matcha Boylan sugar cane cola väldigt bra rent färgmässigt. Detta, i kombination med ett antal uppkommande deadlines som kommer att innebära många långa nätter, gör mig förhoppningsvis till en lämplig kandidat.

L. Hultman:

Tja, varför inte!? Jag vinner aldrig någonting och älskar Cola!

M. Holmertz:

Jag har druckit massor med cola men aldrig fått mina tänder vare sig missfärgade eller bortfrätta. Mer Cola borde rimligtvis därför öka mina chanser att bevisa om dessa myter är sanna eller inte.

T. Pettersson:

För att jag som utfattig student är tvungen att dricka euroshoppers och lidls cola för att stilla begäret :-(

Vinnare av Coca-Cola blak
W. Hidefjäll:

Det flyter Cola i mina ådror!

A. Jansson:

Jag är törstig!

R. Jonsson:

För jag dricker cola och bedömmer dem jag med men bara på en amatörnivå och det skulle vara kul att få lite fler sorter att prova på gratis!

A. Sjöström:

Jag har sedan Fanta Black-Orange försvann letat efter en ny Cola-favorit. Kanske kan Boylan sugar cane cola ordna biffen?

Vinnare av Limited edition Coca-cola lime
R. Blomqvist:

Det vore supernice att få testa en ny cola, och få avnjuta den i värmen och skåla!

Vinnare av Vanilla coke
E. Stenström:

Jag är så ledsen att Vanilla coke inte går att få tag på i Lappland. Cherry coke kan man fuska ihop själv med körsbärssaft (Resultat: Knappt godkänt) men vaniljen har jag inte lyckats få till… Så jag borde vinna Vanilla coke så jag blir glad igen!

Var inte ledsen om du inte vann något, det kommer fler tävlingar framöver. Det ordnar sig ska du se!

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *