Alla tiders cola

Vårt avslöjande om att Coca-cola light eventuellt kommer att byta namn till Coca-cola silver verkar inte ha höjt många ögonbryn. Kanske är det så att det verkar för otroligt, det är ju trots allt ingen officiell uppgift det handlar om. Vi själva tycker att det är en rätt stor grej, och Fredrik sitter redan nu i en brassestol utanför Coca-cola i Jordbro och väntar på att de första flaskorna ska komma utrullande.

Alla tiders colaHär om dagen fick vi ett tips om Alla tiders cola från Åbro bryggeri, och vi har nu fått veta att det är samma dryck som Kolakola fast med annat namn. Kolakola ingår i Åbros koncept “Läskfabriken i Vimmerby”, som är helt och hållet riktar sig till barn. Det roligaste tecknet på det är nog den lokala ICA-butikens prisskylt för Vimmerby-läsk, den är nämligen försedd med rubriken “Barnläsk”! Baksidan med det hela är nog i alla fall att mer eller mindre vuxna personer kanske låter bli att köpa de här dryckerna, så att sälja samma sak med en lite mer vuxen etikett känns helrätt. Vi kommer förmodligen inte att testa Alla tiders cola eftersom vi så att säga redan har testat den, men det är lite svårt sånt här, eftersom vi har ett separat betyg för förpackningens utseende. Vi får se hur vi gör. Tillsvidare kommer Alla tiders cola att hänvisa till Kolakola.

Tackar till Colamicke och H-G för tipsen om Alla tiders cola.

Skrivet av

2 kommentarer

Anonym

Tacka H-G som skrev om den i gästboken den 12 november istället.

Martin Gunnarsson

Colamicke mailade oss och förklarade att Alla tiders cola är samma sak som Kolakola, men under ett annat namn. Å andra sidan var det H-G som gjorde oss uppmärksamma på att den fanns över huvud taget, så du har rätt i att han förtjänar ett tack han också :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *