Nya Coca-cola light i butik

Nya flaskor
Tidigare gick det enbart att få tag på nya Coca-cola light genom att köpa en plusmeny på Mc Donald’s, men sedan ett par dagar tillbaks finns den att köpa i vanliga butiker. Flaskorna är helt silverfärgade, och alltså ganska lätta att få syn på. Kom gärna med kommentarer om den nya smaken!

Skrivet av

4 kommentarer

Hederlige Harry

Jag tycker den nya Coke Light smakar väldigt snarlikt den gamla. Nu har jag visseligen inte gjort något blindtest eller så, men det handlar på sin höjd om nyansskillnader. På det hela taget är det i grund och botten samma smak, vill jag påstå.

De silverfärgade flaskorna var för övrigt väldigt fula – gissningsvis bara något tidsbegränsat för att väcka intresset för den nya smaken.

Rikard

Vem bryr sig om lightdrycker? De säljer sämre nu än någonsin, De är varken nyttigare eller godare, ge oss Vanilla coke tillbaks.

Martin Gunnarsson

Jag har varit en inbiten Coca-cola light-drickare, men sedan några månader tillbaks har jag gått över till vanlig Coca-cola, det är godare och känns mer “ärligt” onyttigt. Man vet ungefär vad som händer om man sätter i sig en massa socker, sötningsmedel känns mycket mer diffusa.

Niklas Björklund

För oss diabetiker är det för väl att det finns light läsk och särskilt då Coca-cola. Den nya light är väl egentligen den gammal tror jag. Ut med kritiserade sucralos och in med gammal vanliga hederliga sötningsmedel.

Och skall jag vara ärlig så är Coca-cola zero bäst om man snacka coca cola. Annars är det nog Pepsi max som mest smakar riktig cola.

//Niklas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *