Cola från öst

Peter från Karlstad var den som tipsade oss om härliga Fritz-kola för en tid sedan. Nu har han rest runt lite öster om östersjön, och tagit med sig hela fem nya colasorter åt oss! Trots att vi fortfarande har ett gäng sorter från USA som väntar på att testas blir vi både glada och uppspelta när vi ser den här listan:

Nu kan vi alla se fram emot en höst full av spännande recensioner. Tack för det Peter!

Skrivet av

5 kommentarer

Viktor

Hittade du inte va vanliga Batman Colan i Finlan :) Den är god :)

KarlstadPeter

Hej Viktor,
Jo visst gjorde jag det, och det var ju den jag trodde att jag köpte med mig hem, det var inte föränn jag packade upp jag såg att jag ryckt åt mig en Batman Light, så vitt jag kan se är det bara ordet light och färgen på korken som skiljer dem åt, och i stundens hetta missade jag det. annars hade jag ju köpt båda sorterna så klart :)

Martin Gunnarsson

Då har vi i alla fall ett uppdrag åt alla Finlandsresenärer!

Martin Gunnarsson

Din kusin kanske kan fixa en Batman cola åt oss? :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *