Hemma bäst

Jag har varit på en välbehövlig semester i södra europa i ett par veckor, och är nu tillbaks på hemmaplan. Jag sprang på förvånansvärt få nya colasorter på min resa, men ett par blev det i alla fall. Det var väldigt trevligt att gå in i en vanlig mataffär och hitta godbitar som Red Bull Simply cola och Coca-Cola blak.

Vi har sammanställt era frågor och skickat dem till Coca-cola, förhoppningsvis kan vi publicera svaren här inom ett par veckor. Vissa av svaren är jag personligen ganska nyfiken på, så det ska bli jättekul att läsa dem.

Vi har nu ett ganska stort gäng colasorter som väntar på att testas, och vi kommer att försöka beta av dem ganska regelbundet under hösten. Vi har även lite smått och gott utöver det vanliga på gång, så håll ögonen öppna och fortsätt skriva era härliga kommentarer och mail!

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *