Fulcola 5 år!

Tiden går onekligen fort ibland, trots det känns det som en evighet sen Fulcola kom till världen. Det började som en kul grej, mest för att ingen annan hade gjort något liknande, åtminstone inte i Sverige. Ganska snart stod det klart att folk var verkligt intresserade av det jag skrev, och långsamt började både recensionerna och webbsidan att bli mer seriösa. I den vevan hoppade Fredrik ombord på skutan, vilket absolut bidrog till att höja kvaliteten på texterna. I begynnelsen kunde en recension vara fem rader text och lite spontant satta betyg, nu för tiden är de inte sällan detaljerade beskrivningar av colans bakgrund, utseende, doft, smak och förpackning. Självklart är vår ambition att alltid fortsätta utvecklas, men jag tror inte att vi kommer att se tillbaks på dagens recensioner och tycka att de är fånigt korta och ytliga om fem år.

Det absolut roligaste genom åren har varit alla kommentarer och mail vi har fått från er läsare. Tyvärr har vi inte alltid varit så bra på att besvara dem, och det ber vi om ursäkt för. Något som ändå värmer är att många av frågorna i gästboken och forumet ändå har blivit besvarade, och det är precis så vi vill ha det. Vi vill att Fulcola ska vara en mötesplats där colaintresserade kan diskutera och dela med sig av sina åsikter, och det är en av anledningarna till att vi nu har skrivit om hela sidan från grunden.

Den här veckan kommer vi att presentera flera roliga nyheter för att fira vårt femårsjubileum, hoppas att just du har tid att titta förbi då och då trots att det är semestertider!

Skrivet av

4 kommentarer

Fredrik Olsson

Grattis Fulcola! Hur firar ni detta? Med att lansera den nya sajten snart, kanske? Eller lotta ut en tur i Coca Colas fabrik i Sverige? Eller möjligtvis avslöja planerna på en Android-applikation? :) Iallafall, jag har följt er i ett drygt år nu och ni har faktiskt blivit vassare och vassare med tiden! Fortsätt gärna på detta vis!

Martin Gunnarsson

Tackar för det! Du är inte helt långt ifrån sanningen, vi får se vad som blir klart och så vidare. Coca-colas fabrik kan vem som helst besöka helt gratis, och det är ett ganska intressant resmål, så om man är/bor i Stockholmstrakten kan det absolut bli en rolig utflykt en regnig dag.

Elof

Mycket bra recensioner över tiderna, en genre som jag tycker ni har missat lite grann är energidryck cola.
Jag tycker inte ni ska låta er skrämmas av Powerking white cola.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *