Fulcola fyller tio år!

Den här månaden är det hela tio år sedan Fulcola såg dagens ljus. Det var definitivt en annan tid när vi drog igång. Det direktimporterades friskt och i varje kiosk och närbutik fanns konstiga colasorter från när och fjärran, dessutom hade utländska livsmedelsbutiker som Lidl och Netto just börjat dyka upp med hyllorna fyllda av sina egna colasorter. Kort och gott fanns det djungel av okänd cola, men ingen bra vägvisare. Fulcola behövdes, och när idén väl hade dykt upp i huvudet var den omöjlig att släppa.

Sedan dess har colalandskapet förändrats ganska kraftigt. Nya pantregler har gjort det mer komplicerat och dyrare att direktimportera läsk, vilket har minskat utbudet av typisk fulcola rejält. Grays sortiment har letat sig in i de flesta större mataffärerna, vilket har gjort att man kan gå och köpa exempelvis en Boylan sugar cane cola vilken dag som helst i veckan. Fincola istället för fulcola, men det känns som en större trend än så, hela samhället har skiftat fokus från låga priser till bra kvalitet. Folk vill gärna ha lite finare och mer speciella produkter nu för tiden. Lite mer närodlat och småskaligt sådär.

Det blir intressant att se vad som händer de kommande tio åren, vi siktar i alla fall på att driva Fulcola vidare i samma anda och fortsätta recensera colasorter och rapportera om viktiga colanyheter.

Tävling

För att fira vår födelsedag utlyser vi härmed en liten tävling! När vi var hos Coca-cola fick vi med oss en trave reklamprylar som vi kommer att lotta ut. Det enda du behöver göra för att kunna vinna är att skriva en kommentar till den här posten och berätta vilken som är din favoritrecension. Glöm inte fylla i din riktiga e-postadress så att vi kan komma i kontakt med vinnaren efteråt.

Lycka till!

Skrivet av

7 kommentarer

http://www.nationalallianceparty.org/

Whats with all the rude/jealous talk about Semites purity, we are pure J1 because we didn’t allow other people to move into our landsThen can you explain to me how come the northern Semites are genetically closer to their non-Semitic neighbors (Turks, Kurds, Armenians, Iranians, etc.) than to the southern Semites?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *