Coca-cola vs. Pepsi

Det verkar som det händer väldigt mycket kring Coca-cola just nu, medan Pepsi verkar vara fast i någon sorts dödläge. Synd tycker vi, Pepsi har alltid varit väldigt gott, och det är inte kul om ett ensamt märke ska dominera marknaden. I USA och andra länder finns massor av roliga Pepsi-sorter, man kan undra varför de inte kommer till Sverige. Den senaste Pepsi-sorten som dök upp här var Pepsi max cool lemon om vi minns rätt. Innan dess var det väl den extra energirika varianten Pepsi X, eller vad den nu hette. Det var hur som helst flera år sen, och vi tycker absolut att det är hög tid för en ny Pepsi-sort snart. Annars finns det nog risk att märket tynar bort och försvinner.

Wikipedia har en kul lista på Pepsi-sorter, både aktuella och såna som har försvunnit. Vad sägs om Pepsi fire (röd med kanelsmak), Pepsi blue (blå med fruktsmak) och Pepsi AM (med mer koffein)?

Skrivet av

3 kommentarer

Anonym

Nån som har testat Pepsi boom?? Var länge sen nu men om jag mins rätt så var det den godaste colan ja har druckit…

Anonym

nej jag tror att den bara finns i spanien och italien….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *