Vanilla coke påväg tillbaks?

Vi är många som saknar Vanilla coke, det är ingen tvekan om saken. Bara genom att läsa kommentarerna om den här på sidan blir man ganska övertygad, och när man sedan ser den här namninsamlingen med över 23000 namn är det liksom inget snack om saken längre.

Nu tänds ett litet hopp om att få tillbaks den härliga colan på våra svenska butikshyllor. Signaturen Wighar hänvisar till följande text på Wikipedia i vår gästbok:

From February 19, 2007 Vanilla coke was reintroduced into New Zealand. Some US restaurants have recently started to carry Vanilla coke at fountains as well.
Coca-cola made it official that Vanilla coke will be sold again in supermarkets in the U.S. later in 2007. A Coca-cola vanilla zero will also be introduced later in 2007 as well.

Vi håller alla tummar vi kan få tag på för att även Coca-cola i Sverige ska ta sitt förnuft till fånga!

Skrivet av

7 kommentarer

Wighar

Personligen Ja jag vill ha Vanilla coke tillbaka, jag köpte en last från min lokala affär och med en last vill mena 200 Flaskor 1,5L. dom tog mycket riktigt slut innan året var över, saknar det och jag gillar smaken :) varför i ******* tog dom fram Cola med Lime oc cola med Lemon?!? 3 dagar gammalt Diskvatten är vad det smakade.

Allt som all jag hoppade till när jag hittade Vanilla coke på wikipedia då jag letade efter Vanilla coke på Ebay och andra köp nätverk :)

Avatar

Jag lider inte så mycket sedan jag började göra om min Cola Light dvs slänga i vaniljstångbitar :D mums va go den blev istället för vattnig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *