Rykte: Coca-cola light byter namn!

Vi har fått ett hett men inte helt bekräftat tips om något ganska sensationellt, nämligen att Coca-cola planerar att byta namn på Coca-cola light! Det nya namnet ska enligt uppgiften vara Coca-cola silver. Vi vet inte när eller varför det här namnbytet ska genomföras, men det lär föregås av en reklamkampanj som heter duga, så om/när det är dags kommer nog ingen att kunna undgå det.

Utöver namnbytet planeras två nya sockerfria Coca-cola-sorter, Coca-cola silver plus vitamins och Coca-cola silver plus green tea. Alla tre kommer att ha en nydesignad etikett som enligt uppgiften går i övervägande grått, plus gula respektive gröna inslag för de två nya smakerna.

Coca-cola light plus vitamins bör vara samma sak som Diet Coke Plus, som vi har skrivit om tidigare.

Det här är som sagt ett rykte, men det är åtminstone lite halvbekräftat, så … kom ihåg var du hörde det först!

Skrivet av

1 kommentar

Nefus

Silver? Skrattretande namn men egentligen bryr jag mig inte om Lightdrycker. De bara luras att de är nyttiga för att få konsumenterna hälla i sig konstgjorda farliga sötningsmedel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *