Ingen mer Coca-cola lime

Coca-cola limeEn uppmärksam läsare la märke till att det blev allt svårare att hitta Coca-cola lime i butikshyllorna. Efter att ha kontaktat Coca-cola bekräftades hans farhågor, Coca-cola lime har tagits ur produktion.

Det här är naturligtvis tråkigt, Coca-cola lime var en trevlig smakvariant. Jag tycker det känns som om de här varianterna av Coca-cola följer någon sorts cykler. Jag tror att produktionsstoppet var planerat, att tillverkningsperioden för Coca-cola lime helt enkelt tog slut. Det känns inte så troligt att ett stort företag som Coca-cola liksom “chansar” på nya smaker då och då, för att sedan dra tillbaks dem om de inte säljer tillräckligt. Eller så är det just det som är planen. Lansera en ny smak, njut av den ökade försäljningen, och sluta tillverka produkten när den inte drar in tillräckligt med pengar längre.

Men jag tycker inte att det är rakt igenom negativt att Coca-cola lime är borta, nu finns det ju utrymme för nya spännande smaker! Kanske bantar man sortimentet inför lanseringen av Coca-cola silver? Kanske får vi Coca-cola orange? Coca-cola cherry? Coca-cola black cherry vanilla?

Vi har inte lyckats hitta någon information om att Coca-cola lime skulle ha försvunnit helt ocn hållet, så för den som är helt fast i lime-träsket kan import vara en tänkbar lösning. Gray’s och likasinnade kanske tar in colan nu när den inte säljs här på något officiellt sätt längre.

Vilket ny eller gammal smakvariant skulle du vilka se i Sverige istället för Coca-cola lime?

Skrivet av

6 kommentarer

Nefus

Coca Cola Lime smakade inget särskilt, svag smak av Lime, skulle vara bättre om de kunde lansera Vanilla coke igen.

Niklas

Godare att pressa lite färsk lime i vanlig Cola ändå, och särskilt krångligt är det inte heller

Ano Nym

man kan ju alltid drömma om att de ersätter den med black cherry vanilla, men det blir nog som sagt, drömmar

Kuya Tino

Jag saknar Cola Lime light.
Men om den nu måste bort så kunde de väl ta tillbaka Cola Lemon light i stället. Den var nog till och med aningen godare.

F-E Weiss

Just nu kommit hem ifrån Polen där jag fick smaka på Cola Lime. Oj va’ gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *