Det är mycket nu

Vi får väldigt mycket mail nu, och försöker svara på dem i den takt de kommer in. Dessutom har vi på bara drygt en vecka fått fyra nya colasorter, och har en femte (från Kina!) på gång. Förra veckan fick vi som bekant Coca-cola light plus vitamins och Coca-cola light plus green tea av Coca-cola. Idag kom läsaren Henrik förbi med en Red Bull Simply cola, medan en flaska PB-cola som läsaren Mårten hade skickat damp ned i brevlådan. Vi har inte ens börjat titta på sorterna jag köpte i USA, och vi har flera sorter som är äldre än så i vår kyl. Vi kommer nog att försöka beta av dem i en lagom takt nu, åtminstone en i veckan borde vi klara av utan att tröttna. Fortsätt skriva mail, kommentarer och foruminlägg, det är ni besökare som gör Fulcola till vad den är!

Skrivet av

6 kommentarer

Peter

Kul att Fulcola utvecklas!

Jag har ett förslag. Kan ni inte ha en frågelåda om cola där ni väljer ut olika frågor som läsarna får svar på? Ni har ju massor av kunskap och kontakter att utnyttja. Jag är exempelvis otroligt nyfiken på varför Coke Coffee (eller vad den nu heter) ännu inte lanserats i världens mest kaffedrickande land.

Martin Gunnarsson

En sån grej är planerad. När jag var hos Coca-cola frågade jag om vi kunde köra just en sån grej, där vi framför typ de tio bästa frågorna från er läsare till Coca-cola och sedan skriver svaren här. Det tyckte de var jättekul, och de sa till och med att de kunde ta reda på extra knepiga svar från Coca-cola i andra länder och så. Jättekul tycker vi, men nu har det varit så mycket andra nyheter ett tag, så vi har valt att vänta lite med den grejen.

Martin Gunnarsson

Naturligtvis skulle man kunna göra en generell sån grej också, alltså inte bara om en viss tillverkare. Många mailar oss och får svar på sina frågor, men egentligen är det ju mer givande om frågorna och svaren hamnar här på Fulcola.

Mårten

Vad har ni för spännande saker i kylen då? En lista på kommande kola-recensioner vore coolt, så man kan få en liten glimt av vad som komma skall.

Martin Gunnarsson

Det låter som en bra idé, jag har knappt koll på vad som finns där själv :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *