Coca-cola speciellt för cocktails

Snyggt. Förhoppningsvis också gott.

Vår läsare Thomas tipsade om att Coca-cola nyligen lanserat en serie med fyra specialsmaker framtagna för att blandas med alkohol. De olika smakerna är utvecklade tillsammans med kända mixologister (om det nu är ett ord på svenska, alltså cocktailmakare). Listan ser ut som följer:

Personligen är jag mest intresserad av smoky notes och woody notes, men alla låter så klart spännande. Det känns roligt att man har lagt lite energi på att designa snygga flaskor och etiketter också, den retroinspirereade stilen passar ju bra in i vilken speakeasy som helst. Vi har ett paket på ingång, recensioner kommer under sommaren.

Skrivet av

4 kommentarer

Arne Android

Spännande! Denna recension blir något som jag ser framemot! Förhoppningsvis läser även ledningen i Jordbro den, och kanske kommer de därefter kommer att lansera Coca-cola Signature Mixes i Sverige – för inte finns de redan här? Lycka till med arbetet, Fulcola – coladryckernas eget Swedroid!

Martin Gunnarsson

Tack! Nej de finns inte i Sverige (än), vi fick beställa från England för att få tag på dem.

Thomas Eriksson

Hej
Finns även i Spanien enlligt Coca-cola.es
Jag frågade svenska Coca Cola om det finns några planer på lansering i Sverige och fick följande svar:
Hej Thomas,
Tack för din fråga. Tyvärr kan vi inte kommunicera eventuella framtida produktsläpp, men håll utkik i butik och här i sociala medier för senaste nyheterna. ☺️ Ha en fortsatt fin dag.

Vänligen,
Coca-cola Sverige

Gröt Grusson

Om vi sätter sprinten åt sidan för en sekund, jag undrar hur väl det skulle gå att “marinera” kött i dessa inför grillning.

Man har ju hört om folk som häller lite Cola i stekpannan för att krispa till köttet lite, tänk då en rökig, eller en träig karamellisering av fläskfilén, ryggbiffen eller burgare…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *