Statistik

För ett tag sedan började vi föra lite statistik över vilka colasorter folk läser om oftast här på Fulcola. Statistiken är högst ovetenskaplig och tar till exempel inte hänsyn till om det är en människa eller en sökmotor som besöker sidan, eller om samma person laddar samma sida flera gånger. Med det sagt kommer här ett litet utdrag från listan, nämligen de tio mest visade colasorterna den senaste månaden eller så, och hur många gånger de har visats:

  1. Coca-cola zero (2997)
  2. Boylan sugar cane cola (1986)
  3. Jolt cola (1239)
  4. Coca-cola (1079)
  5. Cuba-cola (644)
  6. Vanilla coke (622)
  7. Coca-cola light (521)
  8. Rio cola (451)
  9. Pepsi max (442)
  10. Molly cola (330)

Att Coca-cola zero är så intressant är inte så konstigt eftersom den är, eller rättare sagt verkade vara, något så unikt som en helt ny sorts Coca-cola, de dyker inte upp sådär jätteofta. Jag vill minnas att Coca-cola lime var det senaste nytillskottet innan zero. När det gäller Coca-cola light har vi skiljt på den nuvarande varianten med sukralos och den tidigare med aspartam, och det är alltså den nuvarande som är ganska välbesökt. Priset för mest oväntade listplacering måste gå till Molly cola. Det var länge sen vi testade den, och det är ingen direkt känd sort. Det är naturligtvis kul att den får så mycket uppmärksamhet, och det finns flera andra intressanta doldisar i samlingen. Kom ihåg, att bläddra runt bland alla testade colasorter är ett utmärkt sätt att fördriva tiden, utbilda sig och ha roligt på samma gång!

Skrivet av

1 kommentar

Anonym

coca cola zero är den gamla tidens cola light (just deee)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *