Ny Coca-cola light

Under påsken fick vi ett anonymt tips om att en ny Coca-cola light skulle börja samplas på McDonald’s. Det var vi naturligtvis tvugna att kolla upp, och idag fick vi äntligen tillfälle att gå in på den lokala Donken. Tipset visade sig vara helt korrekt, vid köp av en plusmeny ingår en separat burk Coca-cola light med “light and refreshing taste”. Sällan har en cola fått så många negativa kommentarer som Coca-cola light med sukralos när den introducerades, och uppriktigt sagt var den ju långt ifrån lika god som sin föregångare, Coca-cola light med aspartam. Den stora nyheten här är att man nu har gått tillbaks till aspartam som sötningsmedel igen, och en väldigt befogad fråga blir således vad skillnaden mellan den nya Coca-cola light och Coca-cola zero är. Vi väntar på svar från Coca-cola, och återkommer med mer information om vi får någon. Vi återkommer naturligtvis även med ett test av den nya colan, och hur den förhåller sig till Coca-cola zero rent smakmässigt.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *