USA

Jag befinner mig i USA, colans förlovade hemland, närmare bestämt i San Francisco. Jag kommer att vara här i ungefär en vecka, men har redan nu hittat två nya colasorter: Diet Coke Plus och Diet Pepsi Max. Vi kände till båda sedan en tid tillbaks, men det är först nu vi har kunnat lägga vantarna på dem. Jag kommer att uppdatera den här posten om jag stöter på fler spännande sorter, kom gärna med tips i kommentarerna!

2008-05-06
Jag sprang på en Coca-cola cherry zero idag, det var kul, men var finns alla roliga colasorter? Jag måste hitta en matbutik. Kiosker och liknande verkar bara ha Coca-cola och Pepsi.

2008-05-07
Idag hittade jag en ganska lyxig matbutik som hade två nya colasorter, Cricket diet cola och diet RC cola. Intressant!

Skrivet av

10 kommentarer

Stefan

Inte fel…får ta nån resa dit själv snart! försök få tag på Red Rock Cola.

H-G

//Martin

Det skulle vara skoj att läsa om Royal Crowns olika color som inte finns att få tag på i Sverige, tex deras premiumcola, Royal Crown Draft Cola eller RC Edge Cola och Cherry RC cola

Martin Gunnarsson

Hittills har jag bara sett vanlig RC cola, men jag ska fortsätta hålla utkik. Royal Crown Draft Cola tror jag bara säljs i Australien och Nya Zealand, men jag kan minnas fel.

Kycklingflaskan

Så såg Cherry coke zero. Jag har sett på en sida att det ska finna även Vanilla coke zero där också. det skulle varit coolt med Coca cola lime zero också.

Marcus Alm

CherryCoke skulle varafantastiskt atttesta på. måste jag testa.

Stensson

Försök hitta “jude colan” nu när du är i USA. Det är en speciell limited edition coca cola som görs med riktigt socker istället för det andra dom använder. Ska vara mycket godare. Den görs speciellt för judar eftersom dom tydligen inte kan dricka det andra som används i colan. Jag tror att det finns några hebreiska bokstäver på korken till flaskan. Lycka till!

Nefus

Kan inte ni på Fulcola testa Pepsi från olika länder? (Ni gjorde det med Coca Cola) Jag känner nämligen stor skillnad mellan svensk-Pepsi och Tysk-Pepsi. Den svenska har en jobbig stickig sockrig eftersmak medans den Tyska Pepsin är lagom söt och god.

Att den Svenska Pepsin smakar så mycket sämre är nog anledningen till att Pepsi inte är så populär i Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *