Öst-test!

Vi har testat Olvi cola och Just cola classic, från Finland respektive Litauen. Peter som donerade dessa, plus ett par till östliga colasorter får för övrigt utses till dagen hjälte, eftersom han nu har varit i karibien och plockat med sig ännu fler spännande colasorter hem, bland annat Pepsi raw och Inka cola! Detta trots att vi tog på tok för lång tid på oss att testa östcolorna. Vi bugar och bockar, och gläder oss åt att det finns så godhjärtade människor i världen.

Även Wive Thuvesson har skickat cola, närmare bestämt två spännande sorter från mellanöstern – B cola och Proud cola. Vi kommer att försöka testa även dem under den närmaste framtiden, det ser vi fram emot!

Skrivet av

10 kommentarer

♥ ♥ ♥ bambi - bantar med cambrid

Räknas Dr.Pepper som cola? Det är min absoluta favoritdryck!!!

Martin Gunnarsson

Det är nog den vanligaste frågan vi får, och svaret är nej, Dr Pepper är ingen cola, men man får gärna tycka att den är god ändå :-)

räkcola

Inca kola är ju inte från öst. Inca cola kommer från väst i landet Peru i sydamerika, men inte från Karibien.

Martin Gunnarsson

Nej, men colasorterna vi faktiskt hade testat kom från öst, och Inka cola går uppenbarligen att köpa utanför Peru också.

räkcola

Jag vet, Inca cola säljs inte bara i Peru nog nästan i hela Sydamerika och lite i Nordamerika tror jag. Den gick till och med en gång att köpa i Sverige en gång, alltså var bara det import.

Donk

Jag köpte Inka Cola idag på 1,5 literflaska ett par mil söder om vår huvudstad, så den går fortfarande (eller kanske återigen) att köpa i Sverige.
Tänkte läsa eventuell recension här medan den står på kylning, men hittade ingen. :(

Donk

Rättelse:
Den hette inte “Inka Cola” utan “Inca Kola”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *