Enorm colaleverans!

Lisa heter en av våra flitigaste colaspanare. Hon har nu varit i England en sväng, och tagit med sig ett helt lass cola hem, bland annat hela fem otestade sorter! Det har varit nyhets- och colatorka på senaste tiden, så det är verkligen välkommet. Framför allt kommer vi att nå 100 testade colasorter, vilket har varit någon sorts mål nästan ända sedan Fulcola startade. Vi kommer förmodligen att köra lite specialare kring jubileet, men först ska naturligtvis colasorterna testas omsorgsfullt.

De nya sorterna vi har fått är:

Tesco är en kedja billighetsbutiker med generösa öppentider som finns över hela England. De säljer bland annat billighetsprodukter i sitt eget namn, exempelvis Tesco diet cola. De har även en serie ännu billigare produkter under namnet Tesco value, exempelvis Tesco value sugar free cola. Snacka om fulcolavarning där!

Pepsi max coffe cino är namnet på Pepsi max cappuccino i England. Varför den inte heter som på andra ställen är oklart, men det ska bli kul att testa en kaffecola till, Coca-Cola blak var först ut för oss. Som tur är har vi en burk Coca-Cola blak kvar, så det finns möjlighet att jämföra de två.

Coca-cola light sango är Coca-cola light med blodapelsinsmak. Hm, kan vara en succé eller en flopp, vi får se.

Coca-cola light caffeine free har vi naturligtvis testat, men koffeinfri Coca-cola med socker är något nytt för oss. Den ser vi verkligen fram emot att få sätta … tungan i.

Utom de nya sorterna fick vi även två flaskor Coca-cola i specialförpackningar. Den ena är liten rund flaska som ser ut som en fotboll och kallas FIFA World cup special edition pack. Den rymmer 250 ml och är fylld med vanlig Coca-cola. Den andra är en helt vanlig halvlitersflaska med Coca-cola lime. Det som gör den speciell är att den inte är tillverkad i vanlig genomskinlig plast, utan i helt grön ogenomskinlig sådan. Ganska fräckt faktiskt. Flaskan är märkt med “New limited edition”, men vi vet inte riktigt om det gäller colan eller flaskan.

Som om det inte räckte med det fick vi en burk Coca-cola raspberry också. Den har vi visserligen redan testat, men det är alltid lika trevligt att ha lite udda colasorter på lager.

Och trodde du att det var nog där trodde du fel! Vi fick även en burk vanlig Coca-cola från Spanien, perfekt för vår kommande jämförelse av Coca-cola från olika länder (vi har sex olika nu, Sverige inkluderat). Oj oj, vi kommer sannerligen att ha mycket att göra framöver, men det är ju hundra gånger trevligare än att inte ha något att skriva om alls.

Just ja, vi fick en Mountain dew också. Cola eller inte, det är en jädrans trevlig läsk. Tack Lisa, we owe you one.

Skrivet av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *